Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trei românce au golit contul bătrânei pe care o îngrijeau! Paguba este de 300.000 de euro!

Trei românce au golit contul bătrânei pe care o îngrijeau! Paguba este de 300.000 de euro!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Trei românce au lăsat o italiancă fără suma de 300.000 de euro. Au profitat de ea și au golit contul bătrânei.

Trei românce au fost arestate de către polițiștii din Italia după ce au golit contul unei bătrâne de care trebuiau să aibă grijă. Femeile au profitat de încrederea celei pentru care lucru și din 2017 până în 2018 au reușit să o lase pe aceasta mai săracă cu 300.000 de euro, relatează rotalianul.com.

O rudă de-ale bătrânei a depus plângere după ce și-a dat seama că lipseau foarte mulți bani din averea bătrânei. În urma investigațiilor, autoritățile italiene au descoperit că cele trei românce se făceau vinovate.

Cum au acționat cele trei românce
Luminița Fita în vârstă de 49 de ani, împreună cu cele două fiice ale sale, Lucreția și Anca, s-au folosit de vulnerabilitatea bătrânei care nu era în deplinătatea faculăților mintale și au convins-o pe această să le dăruiască suma de 300.000 de euro, sub formă de cecuri, transferuri bancare și numerar.

Tribunalul din Catania a emis un ordin de arestare pe numele celor trei femei din România, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exploatare a unei persoane vulnerbaile. sursa foto: La Sicilia.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani