Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie feroviară în Italia: printre răniţi se află şi un român

Tragedie feroviară în Italia: printre răniţi se află şi un român

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Un român a fost rănit în tragedia feroviară din Italia, în care patru oameni au murit și aproximativ 100 au fost spitalizaţi. Confirmarea legată de cetăţeanul român a venit joi deară, din parte Ministerului Afacerilor Externe.

Zece dintre victimele rănite după deraierea unui tren de persoane, în apropiere de Milano, sunt în stare gravă, scrie presa italiană, citată de The Independent.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7 dimineața (ora locală), o oră de trafic intens la stația Seggiano di Potello.

Trenul se îndrepta venea din Cremona și se îndrepta către Milano, în nordul Italiei.

Cauza incidentului nu este încă cunoscută, dar autoritățile au pornit o investigație.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Milano: +39 02.40098088; +39 02.40074018, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al oficiului consular +39 366.108.1444”, scrie MAE într-un comunicat.

Consulatul General al României la Milano montitorizează situația și menține legătura cu autoritățile locale, fiind pregătit să acrode assitență consulară.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani