Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șofer român de TIR ajuns în COMĂ în Torino. Nimeni nu poate să-și explice de ce!

Șofer român de TIR ajuns în COMĂ în Torino. Nimeni nu poate să-și explice de ce!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Un șofer român de TIR a ajuns în comă, într-un spital din Torino, în condiții misterioase. Totul a ieșit la iveală, după ce poza românului a fost postată pe Facebook, iar cel care a postat-o a cerut ajutorul românilor pentru a-l identifica pe șofer și pentru a-i contacta familia.

Numele şoferului de TIR ar fi Alex Gabriel, iar starea acestuia este foarte gravă, el fiind în comă de gradul 4.

Din nefericire, informaţiile despre român sunt extrem de puţine. Astfel, nimeni nu ştie nimic despre rudele lui sau depsre împrejurările în care bărbatul a ajuns la spital în stare gravă.

Anunţul a fost făcut pe un grup de Facebook, acolo unde s-a cerut ajutorul celor care l-ar putea recunoaşte pe român, scrie italiadiaspora.it.

În urma unor cercetări, dar şi unor informaţii oferite pe reţeaua de socializare, tânărul este din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Bacău şi ar lucra ca şofer de TIR.

Dacă aveţi cunoştinţă despre identitatea bărbatului sau despre familia acestuia, vă rugăm să sunaţi la Consulatul General al României la Torino (Call-center) - informații consulare pentru cetățeni români: +39 011 249 57 75; +39 011 249 52 64; +39 011 249 50 64; +39 011 235 90 53;


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani