Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șocant! Un tată și-a lăsat fiica să moară înecată, refuzând să o atingă salvamarul. Explicația?

Șocant! Un tată și-a lăsat fiica să moară înecată, refuzând să o atingă salvamarul. Explicația?

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Conservatorismul islamic curmă vieți și este mai presus de iubirea de tată. Un bărbat a oprit salvamarii care se duceau să-i salveze fiica de la înec pentru că, a spus el, prefera să o vadă moartă decât să fie atinsă de un străin. Fata de 20 de ani a murit înecată. Incidentul a avut loc pe o plajă din Dubai, scrie Adevarul.

Un bărbat a împiedicat salvamarii să-i salveze fata de la înec pentru că nu voia să o atingă un străin. Întâmplarea nefericită a avut loc pe o plajă din Dubai.

„Este unul dintre incidentele pe care nu pot să le uit. M-a şocat, pe mine şi pe ceilalţi implicaţi în acest caz“, a declarat locotenent-colonelul Ahmed Burqibah, directorul adjunct al Departamentului de Căutare şi Salvare al Poliţiei din Dubai.

„Tatăl asiatic şi-a adus soţia şi copiii la plajă pentru distracţie. Copiii înotau când, dintr-o dată, fata de 20 de ani a început să strige după ajutor. Doi salvamari erau pe plajă şi s-au grăbit să ajute fata. Totuşi, a existat un obstacol care i-a împiedicat să ajungă la fată şi să o salveze. Acest obstacol a fost credinţa unui asiatic care a considerat că dacă bărbaţii salvamari îi ating fata, o vor dezonora. Acest lucru l-a costat viaţa fiicei sale“, povesteşte Ahmed Burqibah.

Burqibah a adăugat pentru „Emirates 24/7 News“ că tatăl nu a vrut ca salvamarii să-i atingă fata pentru că erau străini. „Tatăl este un bărbat înalt, puternic. A început să tragă de salvamari şi să-i împiedice să sară în ajutorul fetei. A devenit violent cu ei. Le-a spus că preferă ca fiica lui să moară decât să fie atinsă de un străin“, adaugă oficialul. Sursa: realitatea.net

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani