Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Scrisoarea cutremurătoare a băieţelului de 8 ani care s-a sinucis: „Nu mai plânge, mami...”

Scrisoarea cutremurătoare a băieţelului de 8 ani care s-a sinucis: „Nu mai plânge, mami...”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Un băieţel de opt ani s-a sinucis, imediat după ce mama lui, bolnavă de cancer pancreatic, a fost dusă la spital. A lăsat un mesaj emoţionant, înainte de a se arunca de la etajul al treilea. Două zile mai târziu, şi mama lui a murit.

„Mami, supereroul meu, regina mea, frumoasa mea, dragostea mea… Vreau să ştii că nu-mi place să te văd bolnavă, aşa că te îmbrăţişez puternic şi îţi spun că te iubesc enorm. Nu există un loc pe pământ unde să mă simt mai fericit decât lângă tine şi cel mai frumos lucru pe care mi-l amintesc înainte să dorm este zâmbetul tău. Mă distrează când spui că eşti X-Men, doar ca să nu mă vezi trist.

Chiar dacă profesorul mi-a spus ce este, de fapt, cancerul, eu cred că oamenii pe care îi ia Dumnezeu la el devin îngeraşi. Îngeraşii sunt trimişi apoi pe pământ să aibă grijă de oamenii fără ajutor.

Cred că Dumnezeu vrea să devii un înger, chiar dacă sună egoist să îţi spun că nu mi-ai îndeplinit multe promisiuni: să merg la Disneyland, să mă înveţi să schiez, să văd castelul lui Harry Potter… În fine, cred că ai fost cel mai bun supererou pe care îl aveam, am fost o echipă adevărată şi de aceea, astăzi, am decis să te urmez. O să urc la cea mai înaltă atitudine a navei care mă ţine închis aici şi voi zbura ca să te însoţesc pentru tot restul timpului. Ştiu că vei ajunge în curând şi îi voi spune lui Dumnezeu că trebuie să îi pregătim pe îngeraşi să te întâmpine.

Te iubesc mult, mami, şi mereu te voi vrea lângă mine. Nu mai plânge şi grăbeşte-te, te voi aştepta aici, să devenim îngeraşi, ca să avem grijă de persoanele nefericite. Te iubesc, Logan”, a scris băieţelul. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani