Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
S-a lansat noul iPhone

S-a lansat noul iPhone

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Apple a prezentat ieri cele mai noi produse ale companie, la o conferinţă care a avut loc la San Francisco. Evenimentul de lansare a iPhone 6S şi 6S Plus a avut loc la ora 20.00 a României, la Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco.

La finalul conferinţei a fost confirmat că versiunea cea mai mică este are o capacitate de 16GB, de unde si preţul de 199 $ pentru contract pe 2 ani. iPhone 6s cu o capacitate de 128GB va costa 399$. iPhone 6s Plus are preţul de pornire de 299$. Precomenzile se cor face din data de 12 septembrie şi telefoanele vor fi disponibile în magazine din 16 septembrie. În aceeaşi zi va avea loc şi lansarea sistemului de operare iOS 9.

„Sunt cele mai avansate iPhone-uri din istorie, am imbunatati totul! De fapt, sunt cele mai avansate telefoane din lume!” a declarat Tim Cook, directorul general al companiei Apple, în cadrul evenimentului.

Cea mai importantă schimbare adusă noilor iPhone-uri este tehnologia Force Touch, cu care gadgeturile vor recunoaşte trei tipuri diferite de atingere: o atingere uşoară, o apăsare şi o apăsare mai puternică.

Telefonul va avea o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie ca la modelul precedent şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, ce va putea filma în 4K. Integral pe money.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani