Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Româncă găsită moartă după 3 luni în Spania

Româncă găsită moartă după 3 luni în Spania

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International
Trupul tinerei a fost găsit pe un câmp, la trei luni după ce iubitul spaniol i-a anunțat dispariția. Individul a devenit principalul suspect și a fost arestat.
Potrivit cunoscuților, bărbatul de 44 de ani era extrem de gelos și iute la mânie. Românca era mama unei fetițe de numai 10 luni, rămasă acum în grija familiei.
Dana Leonte a dispărut în dată de 12 iunie din oraşul spaniol Arenas, în regiunea Malaga. Dispariția a fost semnalată chiar de partenerul ei, Sergio Ruiz, un spaniol care s-a prefăcut extrem de îngrijorat.
Procurorii au investigat mai multe piste în cursul anchetei, inclusiv ipoteza că tânăra de 28 de ani ar fi plecat de acasă. Iubitul fetei le-a declarat autorităților că Dana ar fi fugit din cauza unei datorii.
Prietena Danei: „O auzeam mereu vorbind despre viitor, avea atâtea planuri pentru familia ei”.
Recent, anchetatorii au descoperit rămășițe umane pe un câmp din apropierea localității Arenas. Rezultatul testelor ADN a confirmat cel mai sumbru scenariu.
Fratele Danei: „Nu pot să vă spun mai multe decât ceea ce știți deja: că rămăşiţele sunt ale Danei...”.
Reporter: „Au confirmat că rămăşiţele sunt ale Danei?”
Frate: „Au confirmat”.
Reporter: „Prin ADN?”.
Frate: „Da”.
În același loc, polițiștii au descoperit şi un telefon mobil care îi aparţine suspectului. Anchetatorii au găsit urme de sânge la percheziția făcută în casă. Și în acest caz, analizele au arătat că este vorba de Dana Leonte.
Toate aceste indicii i-au determinat pe anchetatori să-l pună sub acuzare pe Sergio Ruiz. Cei care i-au cunoscut pe cei doi spun că bărbatul era foarte gelos şi avea un comportament violent.
Reporter: „Ce fel de relație aveau?”
Prietenă: „Din ceea ce ştiu eu, era normală. Dar lumea mai vorbea...”
Reporter: „Ce spuneau oamenii?”
Prietenă: „Că erau probleme între ei, că el era foarte gelos şi da, din ce vedeam şi eu, era o persoană foarte rece şi foarte agresivă. Dana nu se plângea de nimic, dar noi eram banuitori. Uneori se purta agresiv și cu clienții. N-am crezut nicio clipă versiunea lui Sergio privind dispariția ei”. Sursa: stirileprotv.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani