Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Român ucis în apartamentul său din Londra. Cu o jumătate de oră înainte poliţiştii au descoperit o altă victimă, o femeie de 30 de ani

Român ucis în apartamentul său din Londra. Cu o jumătate de oră înainte poliţiştii au descoperit o altă victimă, o femeie de 30 de ani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Radu Nicolae, originar din Braşov, a fost găsit înjunghiat în apartamentul în care locuia cu iubita sa şi fiul său de doar şase luni. Poliţiştii sunt în alertă, după ce în zonă a mai fost o crimă descoperită cu o jumătate de oră înainte.

Radu Nicolae locuia de cinci ani la Londra, unde era muncitor. Se stabilise în zona Colindale, alături de iubita sa şi de fiul său de şase luni. Zona este una liniştită, iar vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate. Tânărul a fost găsit înjunghiat în apartamentul său duminică, 15 aprilie. A fost dus la spital, dar medicii nu au putut să îl mai salveze din cauza hemoragiei masive. Anchetatorii au dezvăluit că tânărul a fost înjunghiat de mai multe ori.

Radu Nicolae avea mulţi prieteni în Marea Britanie. Aceştia au declarat poliţiei că tânărul era liniştit, nu avusese conflicte în ultima vreme, îşi iubea fiul şi plăcea mult fotbalul. Vecinii săi spun că era un om liniştit şi se înţelegea bine cu iubita sa.

Poliţiştii sunt în alertă maximă. Potrivit publicaţiei Evening Standard, autorităţile anchetează în acelaşi timp şi o a doua crimă, cu acelaşi mod de operare, după ce o femeie, în vârstă de 30 de ani, a murit în locuinţa sa din Brixton, nu foarte departe de zona în care a fost înjunghiat românul. Potrivit aceleaşi publicaţii, poliţiştii ar fi audiat doi suspecţi în acest caz, un bărbat şi o femeie de 20 de ani. În comunicatul de presă, Scotland Yard a anunţat că de la începutul anului până în prezent, la Londra au fost 59 de cazuri de crimă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani