Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Român condamnat la închisoare pe viață în Germania, prins după 19 ani. Unde s-a ascuns

Român condamnat la închisoare pe viață în Germania, prins după 19 ani. Unde s-a ascuns

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Un român condamnat la închisoare pe viață pentru crimă în Germania, căutat de 19 ani, a fost prins pe aeroportul din Munchen la sfârșitul săptămânii trecute.

Victor P., românul acum în vârstă de 50 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă, complicitate la crime și jafuri în 2000, dar a fugit din Germania înainte de a fi încarcerat. A fost dat în urmărire de Procuratura din Potsdam.

Poliția federală germană a anunțat că l-a arestat aeroportul din München. Victor P. tocmai sosise cu un avion din România, relatează Bild.

Potrivit sursei citate, Victor P. nu se mai aștepta să fie căutat și acum, iar autoritățile aeroportuare au fost șocate să constate că au depistat un criminal căutat pentru a executa închisoare pe viaţă. În momentul reținerii, el a încercat să-i convingă pe nemți că fac o greșeală și că ar fi vorba de o coincidență de nume.

Până la urmă, criminalul a recunoscut că el este cel căutat și a fost încarcerat.

Victor P. a fost condamnat acum 19 ani, de Tribunalul Districtual Potsdam, la închisoare pe viață pentru crimă, implicare în alte crime şi jafuri. Românul a reuşit să fugă din ţară după pronunţarea sentinţei, el fiind căutat de 19 ani. Sursa: Bild


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani