Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Proiect îndrăzneț: Piscină construită la înălțime, între două blocuri la etajul 10

Proiect îndrăzneț: Piscină construită la înălțime, între două blocuri la etajul 10

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

O piscină de 25 de metri va fi construită, la etajul zece, între două blocuri dintr-un complex rezidențial din Londra. Aceasta va fi prima piscină din sticlă suspendată la înălțime, informează The Guardian.

Locatarii din cele două blocuri, în care au apartament costă de la 602.000 de lire în sus, vor putea să înoate și să se relaxeze după o zi de muncă pe acoperișul clădirilor unde va fi deschis un spa și un bar cu vedere către Palatul Parlamentului (Palatul Westminster).

Piscina din complexul rezidențial Embassy Gardens va fi finalizată la sfârșitul anului 2018 și face parte dintr-un proiect de dezvoltare din sud-estul Londrei în valoare de 15 miliarde de lire, notează romanialibera.ro.

Dezvoltatorii au anunțat că vor încorpora și o piscină interioară, în cazul în care nu toți locatarii vor fi dispuși să se aventureze în cea suspendată.

Directorul companiei Ballymore, Sean Mulryan, a precizat că experianța va fi unică. "Planul acestei piscini a luat naștere din dorința mea de a împinge limitele construcției și ingineriei. Am vrut să fac ceva ce nu s-a mai făcut niciodată. Vei avea senzația că zbori prin centrul Londrei", a spus Mulryan.

Henry Pryor, un agent imobiliar din Londra, a subliniat că proiectul este nebunesc și o mare greșeală.

"Planurile sunt nebunești. Oare sunt destui exhibiționiști dispuși să o încerce? Nu este foarte clar ce aduc în plus pentru un o persoană care caută o casă, o piscină, un cinematograf interior sau un teren de tenis, însă, în ciuda admirației mele pentru arhitect, pot să spun că acest proiect este cea mai mare greșeală pe care am întâlnit-o vreodată", a spus Pryor.

Constructorii de cartiere rezidențiale se folosesc piscine pentru a atrage clienți. Un exemplu în acest sens este The Shard, un zgârie nori din Londra, care are o piscină la etajul 52. Sursa: romaniatv.net

Etichete: ,
ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani