Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
După o lună de libertate a fost rearestat pentru încălcarea restricţiilor impuse de poliţişti

După o lună de libertate a fost rearestat pentru încălcarea restricţiilor impuse de poliţişti

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Nicio lună de zile nu a rezistat în libertate un tânăr bănuit că a tâlhărit un bătrân. De loc din Săveni, Marius B. , în vârstă de 25 de ani, fusese arestat în iunie după ce a dat iama, împreună cu alţi doi indivizi, în locuinţa unui septuagenar.

Arestat sub acuzaţia de tâlhărie calificată, tânărul a stat după gratii până la finele lui iulie, când magistraţii au decis să înlocuiască măsura arestului preventiv cu cea a controlului judiciar. Astfel, Marius B. a fost eliberat, magistraţii instituindu-i o serie de interdicţii, printre care şi cea de a lua legătura cu victima şi cu ceilalţi doi inculpaţi, şi de a apropia de martori sau să comunice cu aceştia, direct sau indirect, pe nicio cale.

Doar că tânărul a încălcat aceste restricţii, aşa că miercuri, la solicitarea poliţiştilor, Judecătoria Săveni a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive, decizie rămasă definitivă pe 21 august. Prin urmare, tânărul a fost reîncarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Botoşani. Sursa: Monitorul de Botoșani

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani