Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O nouă reţea de socializare românească face furori în întreaga lume

O nouă reţea de socializare românească face furori în întreaga lume

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Aplicaţia românească gratuită cu care câştigi bani, WOWAPP, a ajuns la 100.000 de utilizatori. Mai multe vedete au mărturisit că folosesc deja aplicaţia, care începe să fie cunoscută şi în alte ţări.

WowApp, aplicaţia românească ce îşi doreşte să facă lumea mai bună, îţi dă posibilitatea să câştigi şi bani. Compania care a dezvoltat aplicaţia va împărţi membrilor peste 70 la sută din câştigurile obţinute prin vânzarea reclamelor şi a apelurilor plătite în alte reţele. Ulterior, poţi dona aceşti bani sau îi poţi păstra. WowApp funcţionează pe bază de invitaţie gratuită. Obţii una şi te poţi bucura de toate facilităţile: chat, voce şi videocall.

„WowApp este o aplicaţie gratuită. Este un instrument gratuit de a câştiga bani. Viziunea mea este că, prin împărţirea câştigului cu membrii, cei mai mulţi dintre ei vor dirija o parte din bani spre ONG-uri. Împreună putem face lucruri bune şi putem face o schimbare în lume.", scrie Thomas C. Knobel, fondator WowApp.

Aplicaţia este susţinută de foarte multe vedete autohtone, printre care Virgil Ianţu, Rubi, Dragoş Bucurenci, Andreea Raicu, Antonia şi Alex Velea.

„Pe lângă latura caritabilă pe care o are această aplicaţie a ieşit în evidenţă în faţa mea că este românească. Este un produs românesc şi un produs care în scurt timp o să devină popular.", spune Virgil Iantu.

„WowApp este ceva nou, este ceva nou care, e un semnal de alarmă care ne spune vezi că şi voi trebuie să câştigaţi ceva din faptul că vă petreceţi toată ziua pe internet.", spune Ruby.

Aplicaţia a fost dezvoltată timp de peste cinci ani de 70 de programatori români. 26 de mii de membri sunt din România, iar aplicaţia tocmai a trecut pragul de 100 de mii de utilizatori în întreaga lume. Sursa: realitatea.net

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani