Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Infractor român dat în urmărire internațională, descoperit în Italia, ascuns în dulapul cu haine al fiicei sale

Infractor român dat în urmărire internațională, descoperit în Italia, ascuns în dulapul cu haine al fiicei sale

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Un român condamnat în țară și dat în urmărie internațională a fost descoperit de poliția italiană. Acesta se ascunsese în dulapul cu haine al fiicei sale în vârstă de patru ani.

Românul, în vârstă de 35 de ani, care a fost condamnat la șase ani de închisoare în țară pentru fraudă informatică, a fost prins în Italia. Însă cum au reușit polițiștii italieni să pună mâna pe el este halucinant.

Bărbatul, care a făcut parte dintr-o bandă care se ocupa de clonarea cardurilor bancare, se afla în Italia, în localitatea Il Romito, acolo unde locuia cu iubita sa, o româncă de 30 de ani, și cu fiica lor în vârstă de 4 ani.

În data de 19 august, carabinierii au fost chemați la domiciliul acestora de iubita românului, din cauza unei discuții aprinse cu partenerul de viață. Când polițiștii au ajuns la fața locului, au găsit-o doar pe iubita românului, nu și pe bărbat, care dispăruse fără urmă. Agenții, însă, au luat datele celor doi. După verificarea documentelor românului, polițiștii italieni și-au dat seama că acesta avea acte false. Își schimbase numele în încercarea de a scăpa de mandatul de urmărire internațională emis pe numele său.

După descoperirea făcută, polițiștii italieni au pus casa românului și a iubitei sale sub urmărire, au interceptat convorbirile telefonice și au urmărit tranzacțiile bancare.

În data de 31 august, românul s-a întors la locuința sa, așa cum bănuiseră agenții italieni că va face, fie pentru a-și lua diverse obiecte personale, fie pentru a-și vedea fiica. Au intrat în casă, iar românul a încercat disperat să nu fie prins, ascunzându-se în dulapul cu haine al fetiței sale. Acolo l-au găsit ghemuit polițiștii italieni.

Acesta a fost dus la închisoarea din Pisa și urmează să fie extrădat în România, potrivit quinewsvaldera.it.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani