Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
INCREDIBIL! Jignită și discriminată la un hotel din Anglia. „Nu primim românce, sunt prostituate!”

INCREDIBIL! Jignită și discriminată la un hotel din Anglia. „Nu primim românce, sunt prostituate!”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

O absolventă a Universității din Hull a fost victima unui abuz rasist comis la unul dintre hotelurile celebrului lanț Holiday Inn. Potrivit Hull Daily Mail, Alecsandra Puflea, în vârstă de 22 de ani, absolventă a facultății de criminologie și medicină-legală, a fost practic aruncată afară de recepționera de la Holiday Inn Express din Ferensway, atunci când aceasta a văzut că fata este din România.

Alecssandra a povestit că și-a făcut rezervarea on-line, iar atunci când a ajuns la recepție i s-a spus cu nonșalanță: „Ne pare rău, dar nu acceptăm români!”

I s-a mai spus că hotelul a introdus o politică de selecție a clienților care ar putea fi angajați în activități ilegale, după ce mai multe prostituate din România au închiriat camere acolo.

Alecsandra a spus că a trăit o experiență șocantă și îngrozitoare: „S-a uitat la ID și mi-a spus că nu pot sta în hotel. Atunci am încercat să îi arăt permisul auto britanic, dar mi-a spus că nu pot sta în hotel pentru că sunt din România.”

Fata a spus că a fost confuză și nu a înțeles de ce se întâmpla așa ceva. „Erau și alți clienți de față și m-am simțit rușinată, nu vream să îmi fie rușine de țara mea”, a spus ea.

Românca a plecat din hotel și s-a dus plângând la poliție. Acolo a povestit ce i s-a întâmplat.

„Nu toate româncele sunt prostituate, nu îi poți trata pe toți la fel din cauza naționalității lor”, a mai declarat ea.

Potrivit Hull Daily Mail, managerul hotelului a refuzat să comenteze cu privire la motivele pentru care româncei i-a fost refuzată cazarea, dar a spus că nu poate fi vorba despre chestiuni rasiale.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Humberside a confirmat că s-a primit o plângere din partea Alecsandrei Puflea.

El a spus că incidentul este tratat potrivit legislației cu privire la ura rasială. "Ofițerii au vorbit cu directorul general al hotelului și politica lor va fi revizuită”, a anunțat poliția. Sursa: ziarulromanesc.net

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani