Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
În goana spre litoral, doi părinţi şi-au uitat copilul pe o autostradă. Vezi când şi-au amintit

În goana spre litoral, doi părinţi şi-au uitat copilul pe o autostradă. Vezi când şi-au amintit

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

O familie care călătorea pe autostradă, către Riviera franceză, a reuşit să îşi uite fetiţa de trei ani într-o benzinărie duminică şi au condus mai bine de 150 de km înainte de a-şi da seama, informează poliţia franceză.

De fapt, părinţii s-au întors din drum atunci când o alertă a fost dată, prin radio, şi când aceştia au auzit-o, mai spun ofiţerii.

Fetiţa de trei ani a fost găsită într-o zonă de odihană pe Autostrada Soarelui franceză, în regiunea Drome, duminică, imediat după prânz. Nu a ştiut să le spună celor care au găsit-o decât că mai are un frate şi o soră, că mergea "la mare" cu familia sa şi că a văzut "maşina lui tati" plecând din faţa sa.

Doar la 45 de minute după ce micuţa a fost găsită -când au auzit alerta la radio- părinţii au sunat la poliţie. Parcurseseră deja peste 150 de km şi nici măcar nu realizaseră că fetiţa lipseşte, scrie The National.

Duminică seară părinţii erau chestionaţi la o agenţie de poliţie şi copilul era îngrijit. Nu se ştie dacă aceştia vor fi acuzaţi de neglijenţă sau nu.

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani