Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Două sportive care au participat la Campionatul Mondial de la Bistriţa au murit în drum spre casă! Erau mamă şi fiică

Două sportive care au participat la Campionatul Mondial de la Bistriţa au murit în drum spre casă! Erau mamă şi fiică

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Două sportive din Serbia care au participat la Campionatul Mondial de la Bistriţa au murit în drum spre casă. Ele au fost implicate într-un tragic accident rutier, duminică. Alături de cele două a mai decedat o adolescentă de 16 ani care le însoţea. Bărbatul care se afla la volan este în stare gravă.

Milica Beslac a participat la Campionatele Mondiale de Culturism şi Fitness din Bistriţa, alături de mama sa Branislava Jovanovic. Cea din urmă a obţinut locul IV la categoria Masters Bodyfitness +45. Accidentul rutier s-a petrecut pe teritoriul Serbiei, în apropierea oraşului Kovacica. Din informaţiile oferite de presa locală, autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autocamion. În urma impactului, cele trei au decedat pe loc. Bărbatul care se afla la volan ar fi tatăl Branislavei şi s-ar afla în stare foarte gravă, potrivit presei locale.

Informaţia a fost confirmată şi de Federaţia Internaţională de Bodybuilding şi Fitness, care a postat noaptea trecută pe Facebook:

„În drumul lor spre casă, în Serbia, de la Campionatele Mondiale de la Bistriţa, tânăra atletă Milica Besiac şi mama sa sportiva Branislava Jovanovic au fost implicate într-un fatal accident rutier şi au fost ucise. IFBB (Federaţia Internaţională de Bodybuilding şi Fitness) este devastată şi îşi îndreaptă rugăciunile către familiile lor”, a trasmis federaţia internaţională. Sursa: cancan.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani