Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Disperare într-o familie din R. Moldova: Fiica lor, studentă la Cluj-Napoca, a dispărut fără urmă

Disperare într-o familie din R. Moldova: Fiica lor, studentă la Cluj-Napoca, a dispărut fără urmă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Disperare într-o familie din Republica Moldova, după ce fiica lor de 20 de ani, studentă la Cluj-Napoca, a dispărut fără urmă. Ultima dată a fost văzută săptămâna trecută, la un examen. Mama fetei a intrat în panică, după ce tânăra nu i-a mai răspuns la telefon şi a venit să o caute.

Victoria a vorbit ultima oară cu mama ei joia trecută. Femeia nu a simţit că ceva ar fi în neregulă cu fiica ei.

„Ca de obicei am vorbit, a zis că totul e bine. Am întrebat-o ce face şi ceva deosebit nu a fost. Vineri am încercat să o sun, nu am mai dat de ea, sâmbătăt tot aşa, toată ziua şi sâmbătă seara m-am urcat în autocar şi am venit încoace", a povestit mama fetei, potrivit România TV.

Femeia a venit din Republica Moldova şi a mers direct la apartamentul fetei, dar uşa era încuiată.

Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului în care locuia studenta. Ei nu au găsit, însă, niciun indiciu, iar din casă lipseau doar cartea de identitate şi telefonul fetei.

Atunci s-a dat alarma, iar echipe impresionante de poliţişti şi jandarmi au început să o caute pe tânăra de 20 de ani.

„Aceasta are constituţie astenică, ochi căprui, păr şaten, ten deschis cu pistrui", a declarat Simona Vîrci, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Ultima dată, studenta a fost văzută la facultate.

„A fost văzută ultima dată în 10 iunie, la examenul de macroeconomics. A mai avut un examen pe 11 iunie, dar nu s-a prezentant la examen", a declarat Paul Fărcaş, purtător de cuvânt Universitatea Babeș Bolyai.

Victoria este studentă în anul doi la Facultatea de Business. Colegii ei spun că nu lipsea de la cursuri şi avea note bune. Nimeni nu îşi explică dispariţia ei. Sursa: romaniatv.net

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani