Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Crimă șocantă. Un cunoscut politician a fost asasinat în toiul nopții în cimitir

Crimă șocantă. Un cunoscut politician a fost asasinat în toiul nopții în cimitir

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Alfred Gadenne, primarul oraşului belgian Mouscron, a fost găsit mort într-un cimitir aflat în apropierea locuinţei sale, având gâtul tăiat, iar individul ce a comis crima s-a predat autorităţilor, relatează site-ul cotidianului The Telegraph, citat de Mediafax.

Uciderea primarului oraşului Mouscron, ce a fost găsit marţi într-un cimitir având gâtul tăiat, a şocat întrega ţară.

Alfred Gadenne, în vârstă de 71 de ani, era primarul conservator al oraşului Mouscron, o mică aşezare urbană de 57.000 de oameni situată în apropierea oraşului francez Lille.

Presa din Belgia relatează că procurorul public a precizat că Gadenne a fost găsit cu gâtul tăiat într-un cimitir din apropierea casei. Primarul Mouscronului obişnuia să închidă porţile cimitirului în fiecare noapte. Suspectul s-a predat Poliţiei locale, însă motivele pentru care a comis crima nu au fost determinate. Cazul a fost trimis către procurorul local, fiind exclusă ipoteza unui atac terorist.

„Am aflat cu oroare de moartea brutală a lui Alfred Gadenne. Toate gândurile mele se îndreaptă către familia şi prietenii lui”, a scris pe Twitter prim-ministrul belgian Charles Michel.

Alfred Gadenne a devenit primarul oraşului Mouscron în 2006.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani