Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Adio funduri goale, rochițe scurte și sâni pe-afară. Prostituatele nu mai fac trotuarul fără vestă reflectorizantă!

Adio funduri goale, rochițe scurte și sâni pe-afară. Prostituatele nu mai fac trotuarul fără vestă reflectorizantă!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Adio funduri goale, rochite scurte si sani pe-afara la marginea drumului dintre Milano si Cremona. Prostituatele sunt obligate sa poarte vesta reflectorizanta cand isi racoleaza clientii la marginea drumului.

Se anunta vremuri tulburi pentru "profesionistele" de pe centura. Autoritatile italiene din Spino d'Adda, localitate aflata in apropiere de Milano, au aprobat in unanimitate o hotarare prin care prostituatele sunt obligate sa poarte veste reflectorizante atunci cand ies la lucru.

Nu mai putin de 25.000 de femei cu varste cuprinse intre 19 si 45 de ani isi castiga existenta vanzandu-si trupul pe sume cuprinse intre 20 si 100 de euro, in Milano. Unul dintre locurile preferate de ele se afla pe drumul care leaga Milano de Cremona, care este intens traficat de autocamioane si TIR-uri. In cazul in care nu vor purta vesta reflectorizanta, prostituatele vor fi amendate cu 500 de euro. Adica exact cat castiga intr-o saptamana de munca.

Hotărârea intră în vigoare de la 1 septembrie. O vestă reflectorizantă costă 1,39 euro. Consilierii locali au justificat măsura în felul următor: „Vesta va împiedica producerea de accidente şi, implicit, îi va determina pe şoferi să încetinească”.

Prostituatele din Catalonia, Spania, poartă veste din 2010. Aici amenda este de 40 de euro. Măsura a fost implementată după ce în decurs de o lună trei camioane au ajuns în şanţ pentru că şoferul se uita la sânii dezgoliţi ai tinerelor de pe marginea drumului. Sursa: Click.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani