Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Acuzaţii grave în Moldova: primarul găsit mort, ASASINAT la comandă, susţin partidul şi familia

Acuzaţii grave în Moldova: primarul găsit mort, ASASINAT la comandă, susţin partidul şi familia

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Președintele Partidului Liberal din Republica Moldova, Mihai Ghimpu, solicită Procuraturii să urgenteze examinarea dosarului privind moartea primarului din Sângera, Mihai Lari.

Ghimpu nu crede în ipoteza poliției precum că edilul s-ar fi sinucis și este convins că ar fi avut loc un omor la comandă.

Liderul liberalilor a făcut aceste anunţuri în cadrul unei conferințe de presă, alături de cei doi fii ai defunctului.

„Tărăgănarea unei expertize medico-legale pune mari semne de întrebare. De ce nu este sânge pe balustradă nici pe perete? De ce nu au găsit glontele? Eu cred că a fost un omor la comandă", a afirmat preşedintele PL, Mihai Ghimpu.

Fiii lui Mihai Lari afirmă că locuința lor a fost monitorizată de o dronă, înainte de tragicul incident.

„Eram în curte afară și am văzut cum aceste aparate de luat vedere survolează casa. Presupun că aceste aparate erau în mod intenționat pentru a verifica toate ieșirile, toate pozițiile", a spus fiul primarului din Sângera, Ștefan Lari.

Reprezentanții procuraturii nu au comentat deocamdată aceste declarații. Anterior, fii lui Mihai Lari au spus că tatăl lor ar fi fost, în ultima perioadă din viaţă, subiectul mai multor acuzaţii, scrie Publika.md.

Cel mai aprig contestatar al activităţii acestuia era un consilier local din partea formaţiunii Partidului Nostru.

În luna mai, el l-ar fi învinuit pe Lari că intenţionează să deschidă la Sângera un Centru de prelucrare a deşeurilor periculoase. O lună mai târziu, îl acuza pe primar că ar intenţiona să autorizeze deschiderea unei gropi de gunoi în localitate. Mai târziu, bărbatul a negat că prin acţiunile sale l-ar fi determinat pe primarul din Sângera să se sinucidă.

Mihai Lari, în vârsta de 55 de ani, a fost găsit mort în curtea casei sale. Acesta s-ar fi împuşcat în cap cu pistolul pe care îl deţinea legal. Sursa: realitatea.net

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani