Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Update | Cinci maşini avariate de un angajat al Prefecturii

Update | Cinci maşini avariate de un angajat al Prefecturii

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 luni 13 iunie 2011, în jurul orei 16.35, cu privire la faptul că pe Aleea Azurului din municipiul Botoşani s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale, iar conducatorul auto implicat se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că în jurul orei 16.30, în timp ce conducea autoturismul Dacia Logan pe Aleea Mihail Kogalniceanu din municipiul Botoşani, M. ADE de 46 ani, din municipiul Botoşani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, după care şi-a continuat deplasarea pe o distanţă de aproximativ 200 m, acroşând un autoturism Opel Astra, aflat parcat.

Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, deplasându-se mai departe şi ajungând în parcările situate pe Aleea Bucovina şi Aleea Azurului din municipiul Botoşani,  unde a mai acroşat alte 5 autoturisme parcate, avariindu-le.

Şi în aceste condiţii conducătorul auto a continuat deplasarea, până pe strada Viilor, unde a fost oprit şi imobilizat de mai mulţi cetăţeni care locuiau în zonă şi care au sesizat poliţia prin apelarea numărului unic pentru urgenţe.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat; a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma extinderii cerecetărilor, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de M. ADE avea aplicate peste placuţele cu numerele de înmatriculare reale, alte placuţe, cu numere care au aparţinut până la 02.07.2010 unui alt autoturism, radiat din circulaţie.

Conducătorul auto M. ADE este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de:

- conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o  îmbibaţie alcoolică peste limita legală;

- părăsirea locului accidentului ca urmare a săvarşirii unei infracţiuni, fără anunţarea organelor de poliţie;

- conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false  de înmatriculare, cauza urmând a fi soluţioantă procedural. (DorohoiNews.ro)


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani