Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un urmărit general originar din comuna suceveană Zvoriştea: „M-aş preda, dar mai am puţină treabă!”

Un urmărit general originar din comuna suceveană Zvoriştea: „M-aş preda, dar mai am puţină treabă!”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un infractor dat în urmărire generală s-a „spovedit" reporterilor SPYNEWS, de la care a şi aflat că este căutat de poliţie, şi a mărturisit că are un motiv serios ca să amâne momentul în care se va preda!
Constantin Schuster, originar din comuna suceveană Zvoriştea, este cap de listă la rubrica „Umăriţi" de pe site-ul Poliţiei Române.

Teoretic, el este căutat în aceste momente de poliţişti, pentru a fi trimis la închisoare, pentru o condamnare de şase luni, rămasă definitivă recent. Practic, pe „infractorul periculos" nu îl caută nimeni, fapt demonstrat de o conversaţie pe care urmăritul a purtat-o cu un reporter SPYNEWS.

Contactat jurnaliştii noştri, Schuster a mărturisit că în prezent se află în oraşul Skála din sudul Greciei şi s-a arătat şocat de faptul că poza lui a ajuns pe site-ul poliţiei. „Ştiam de dosarul acela. Am greşit, recunosc, am condus o motoclicletă fără a avea permis. Auzisem că am fost condamnat la trei luni de închisoare. Nu ştiu cum se face că s-a dublat pedeapsa... Mi se pare bizar că nu m-a căutat nimeni. Acum am aflat, de la dumneavoastră, că sunt urmărit general. Dacă ar fi fost vreun poliţist la mine acasă, i-ar fi anunţat pe ai mei, nu era nevoie să mă dea în urmărire. O să mă întorc în ţară, ca să-mi ispăşesc pedeapsa, dar deocamdată mai am puţină treabă pe aici, nu pot să vin. Mai am două luni din contractul de muncă. Probabil după aceea o să mă întorc, să merg la puşcărie", a declarat infractorul urmărit de poliţie, pentru SPYNEWS.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani