Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un tânăr din Botoșani s-a ales cu dosar penal după s-a urcat beat la volan și a avariat mai multe autovehicule

Un tânăr din Botoșani s-a ales cu dosar penal după s-a urcat beat la volan și a avariat mai multe autovehicule

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În timp ce conducea un autoturism miercuri, 22 mai 2013, în jurul orei 18.00, pe strada Donici, din municipiul Botoşani, C. LUCIAN de 24 ani, din municipiu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un autoturism staţionat.

După impact, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea până în zona intersecţiei dintre strada Parcul Tineretului cu Aleea Parcul Tineretului, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, aflat în mişcare.

Poliţiştii care s-au deplasat la locul evenimentelor au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de  1,16 mg/l alcool în aerul expirat; tânărul a fost apoi condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C. LUCIAN s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi părăsirea locului accidentului, de către conducătorul unui autovehicul... ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni, urmând a se propune soluţie procedurală.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani