Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un șofer cu „alcool la bord” și doi fără permis, depistați și „taxați” de polițiști

Un șofer cu „alcool la bord” și doi fără permis, depistați și „taxați” de polițiști

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Pomârla au depistat, sâmbătă 14 aprilie, pe drumul comunal DC 80, un moped condus de un bărbat de 27 de ani, din comuna Pomârla. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis.

La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului Rutier au depistat pe bulevardul M. Eminescu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Botoşani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta are permisul de conducere reţinut din luna martie 2018, pentru conducere sub influenţa alcoolului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Poliţiştii oraşului Ştefăneşti au oprit, duminică 15 aprilie, pentru control pe strada Nicolae Iorga din localitate un moped condus de un bărbat de 39 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani