Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un fiu al fostului prefect de Iaşi, lovit cu bâta şi ameninţat cu pistolul de bărbaţi cu cagule

Un fiu al fostului prefect de Iaşi, lovit cu bâta şi ameninţat cu pistolul de bărbaţi cu cagule

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii din cadrul IPJ Iaşi au demarat o anchetă după ce Lucian Apostol, unul din fiii fostului prefect şi parlamentar PSD, Neculai Apostol, patronul grupului de firme Kosarom, a fost, victima unei agresiuni.

În urma sesizării primite joi seara, prin serviciul de urgenţă 112, din partea omului de afaceri Lucian Apostol, din municipiul Paşcani, poliţiştii au demarat o anchetă, a informat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Conform sesizării, Lucian Apostol, a fost agresat de doi indivizi care aveau cagule pe faţă. În momentul când s-a întors acasă, de maşina acestuia s-au apropiat doi indivizi mascaţi care erau înarmaţi cu un pistol şi o bâtă. Se pare că unul dintre agresori ar fi încercat să tragă cu pistolul. În timpul agresiunii, Lucian Apostol a fost lovit în cap cu o rangă iar femeia care era cu el a fost lovită în zona toraco-abdominală.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că joi, în jurul orelor 23.00, în timp ce era însoţit de o femeie, a fost agresat în curtea locuinţei de către două persoane. În urma agresiunii, bărbatul s-a prezentat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestuia. Poliţiştii au constituit un cerc de suspecţi, fiind totodată identificaţi şi audiaţi martori. Nu au fost sustrase bunuri şi nu au fost făcute ameninţări. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, citat de Agerpres.

Lucian Apostol este fiul patronului grupului de firme Kosarom, Neculai Apostol. Acesta din urmă a fost prefect în perioada 2002-2003 şi senator PSD în perioada 2004-2008. Sursa: romaniatv.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani