Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un bărbat fără permis, urmărit în trafic de poliţişti  aproape 2 km

Un bărbat fără permis, urmărit în trafic de poliţişti aproape 2 km

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 4 aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, joi 6 septembrie, pe drumul judeţean DJ 293, pe raza comunei G. Enescu, au efectuat semnal regulamentar de oprire pentru un autoturism, însă conducătorul auto a ignorat semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea.

S-a procedat la urmărirea acestuia pe drumul judeţean sus menţionat, fiind depistat după o distanţă de aproximativ 1,5 km, la intrarea în localitatea Dumeni.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 43 de ani, iar în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată a reieşit faptul că autovehiculul în cauză are inspecţia tehnică periodică expirată din luna august a.c, motiv pentru care poliţiştii au dispus reţinerea plăcuţelor de înmatriculare. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, în vederea luării măsurilor legale.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani