Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un bărbat din George Enescu a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut de pe bicicletă

Un bărbat din George Enescu a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut de pe bicicletă

Un bărbat din George Enescu a ajuns de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi joi, 16 iulie 2015, după ce s-a probușit cu biciclepa pe carosail.

Iuliu H., în vârstă de 52 de ani, din George Enescu, se deplasa pe bicicletă pe Drumul Județean 80 din Dumbrăvița spre George Enescu,

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma producerii accidentului, Iuliu H. a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Dorohoi unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale și a fost diagnosticat cu politraumatism, traumatism cranio-facial și traumatism toracic. Acesta a rămas internat pentru mai multe investigații și îngrijiri medicale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță și o echipă operativa din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, de la Biroul Rutier și Biroul de Crimilalistică, care au efectuat cercetări.

„Biciclistului i-au fost recoltate probe biologice pentru a stabili alcoolemia și efectuăm cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând ca să propunem soluție procedurală.”, a declarat pentru Dorohoi News, comisar șef Marcel Prichici, șeful Poliției municipiului Dorohoi. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani