Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ţigări de peste 50.000 lei ridicate de poliţiştii de frontieră botoșăneni, în urma unei percheziţii

Ţigări de peste 50.000 lei ridicate de poliţiştii de frontieră botoșăneni, în urma unei percheziţii

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră botoşăneni, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Darabani, au desfăşurat o percheziţie domiciliară la o persoană din judeţul Botoşani suspectă de implicare în activităţi ilicite în sfera contrabandei cu ţigări.

Din locuinţa persoanei, poliţiştii de frontieră au ridicat 5.586 pachete ţigări marca Ritm, în valoare de 50.213 lei, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Pentru valorificarea unor informaţii deţinute poliţişti botoşăneni au organizat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări.

Astfel, în data de 08 noiembrie 2015, poliţiştii de frontieră sub coordonarea procurorului şef din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Darabani, cu autorizarea Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Darabani, s-au deplasat într-o localitate de pe raza judeţului Botoşani, la domiciliul cetăţeanului român S.R., în vârstă de 43 ani, despre care aveau date că are preocupări în sfera infracţiunii de contrabandă.

În urma percheziţiei a fost descoperită cantitatea de 5.586 pachete de ţigări, marca Ritm, cu timbru de acciză R. Moldova, în valoare de 50.213 lei, ţigările fiind ridicate în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar faţa de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările continuă în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi a tuturor persoanelor implicate.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani