Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Țigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră de la Rădăuți-Prut - FOTO

Țigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră de la Rădăuți-Prut - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți-Prut au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de responsabilitate, 8.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare totală de 92.750 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

În data de 09 septembrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași, în baza unor informaţii, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 22.10, polițiștii de frontieră au observat, pe direcția localității de frontieră Miorcani, cu ajutorul autospecialei de supraveghere cu termoviziune, mai multe persoane ce aveau asupra lor colete voluminoase. Imediat, s-a procedat la interceptarea acestora, însă din cauza vegetației abundente din zonă, persoanele au reușit să fugă peste râul Prut, fapt pentru care fost anunțate autoritățile de frontieră ale statului vecin, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

În urma inventarierii conținutului celor cinci colete, a rezultat cantitatea de 160.000 ţigarete (8.000 de pachete cu ţigări), în valoare totală de aproximativ 92.750 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracţională.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani