Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tânărul din Botoșani care și-a bătut părinții cu ciocanul a fost condamnat la închisoare

Tânărul din Botoșani care și-a bătut părinții cu ciocanul a fost condamnat la închisoare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Tânărul din Botoșani care și-a bătut părinții cu ciocanul a fost condamnat la închisoare. Bărbatul își va petrece următorii șase ani în spatele gratiilor. Tatăl său, pe care l-a snopit în bătaie, nu mai vede cu un ochi.

Individul e acuzat că și-a terorizat ambii părinți pe care îi bătea frecvent și îi amenințat că le va da foc. De asemenea, tânărul din Botoșani a dat foc fânului din gospodăria părinților, relatează observator.tv.

Bărbatul a mai fost judecat și în alte dosare, motiv pentru care instanța a dispus contopirea pedepselor. Astfel, botoșăneanul a fost condamnat la șase ani și o lună de închisoare.

De asemenea, instanța i-a interzis bărbatului să mai comunice cu părinții săi și de a se apropia la o distanță mai mică de 200 de metri de locuința acestora, timp de trei ani după ispășirea pedepsei.

În luna mai, un bărbat din Sighetu Marmației și-a omorât tatăl cu un ciocan și și-a rănit grav mama. Tânărul acuzat de omor a recunoscut fără nicio remușcare: „Da, I-am omorât! Și ce dacă? Asta e!”.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani