Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Suspect de săvârşirea mai multor furturi şi tâlhării, cercetat în stare de arest preventiv

Suspect de săvârşirea mai multor furturi şi tâlhării, cercetat în stare de arest preventiv

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat de poliţiştii din cadrul Biroul de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani, a fost identificat şi condus la sediul Poliţiei, S. DUMITRU CRISTIAN de 21 de ani din municipiu.

Acesta este suspectat de săvârşirea a 3 infracţiuni de furt calificat, respectiv 4 infracţiuni de tâlhărie, constând în aceea că, în perioada 26.03 – 14.05.2011, a sustras, în unele cazuri prin acte de violenţă, poşete sau bijuterii, cauzând părţilor vătămate un prejudiciu total de peste 4.000 lei.

Suspectul urmărea părţile vătămate până la imobilele unde locuiau acestea, apoi, pătrunzând în imobil în urma lor, săvârşea faptele, asigurându-se în prealabil că nu mai sunt alte persoane în zonă.

Începând cu data de 17.05.2011, faţă de învinuitul S. DUMITRU CRISTIAN s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, iar la data de 18.05.2011 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de acesta a măsurii procesuale  a arestării preventive.

Judecătoria Botoşani a admis propunerea şi a emis pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani