Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Substanţe interzise descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei

Substanţe interzise descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier au descoperit, ascunse în bagajele personale ale unui cetăţean bulgar, mai multe substanţe anabolizante (comprimate şi fiole), toate fiind cuprinse în lista substanţelor interzise.
 
În data de 28 iulie a.c., în jurul orei 17.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru a intra în ţară, cetăţeanul bulgar Georgievich G., în vârstă de 38 ani, conducând un microbuz marca Mercedes.

În urma controlului de frontieră efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascunse în bagajele personale ale bărbatului mai multe substanţe anabolizante (360 comprimate CLENBUTEROL, 2 fiole GHRP, 2 fiole HGH, 3 fiole CJC295, 2 fiole MELANOTAN II, 2 fiole TB500 şi o fiolă IPAMORELIN), toate fiind incluse în lista substanţelor interzise.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura confiscării substanţelor interzise în vederea continuării cercetărilor şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 35.000 lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani