Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șoferi depistați conducând sub influenţa alcoolului

Șoferi depistați conducând sub influenţa alcoolului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Vineri 10 iulie, în jurul orei 14.50, a fost depistat pe raza municipiului Botoşani, un autoturism condus de T. C. de 42 ani, din comuna Suliţa, judeţul Botoşani. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În această dimineață, în jurul orei 01.15, M. P. de 27 ani, din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani