Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Scandal cu repetiție la Botoșani, între doi vecini de bloc

Scandal cu repetiție la Botoșani, între doi vecini de bloc

Jandarmii au intervenit în seara zilei de miercuri, 03 iunie a.c., în urma unui apel 112, prin care o femeie reclama faptul că a fost agresată de o vecină de bloc.

În urma verificărilor efectuate de echipajul de jandarmi care s-a deplasat pe strada Adrian Adamiu din municipiul Botoșani, s-a stabilit că agresiunea a avut loc în urma unui conflict spontan, generat de spălarea unui covor sub ferestrele femeii agresate.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, iar femeia lovită a fost transportată la U.P.U. de o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La nici 24 de ore mai târziu, a fost rândul soțului femeii agresate să fie lovit, de această dată de către partenerul de viață al agresoarei. Acesta i-a reproșat că are ceva cu soția sa, împotriva căreia  jandarmii au luat măsuri legale cu o seară înainte, motiv pentru care a început să-l lovească cu pumnii și picioarele.

Bărbatul a scăpat de bătaie mulțumită soției, care i-a pulverizat în ochi agresorului cu un spray iritant, fiind transportat și el de o ambulanță la U.P.U. pentru îngrijiri medicale. Și de această dată, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Actele de sesizare întocmite în cele două cazuri vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea soluționării.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani