Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sancționat cu dosar penal pentru uz de fals

Sancționat cu dosar penal pentru uz de fals

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au deplasat marți, 19 februarie 2019, în vederea exploatării unor informaţii pe raza comunei Ibănești, unde au depistat un autoturism având numere de înmatriculare străine, în apropierea căruia se aflau două persoane de etnie romă, existând suspiciuni cu privire la pregătirea săvârşirii unei infracțiuni de înșelăciune.

Ulterior legitimării, poliţiştii au procedat la efectuarea controlului corporal sumar în urma căruia asupra unuia dintre tineri, în vârstă de 23 ani au fost găsite două inele din metal de culoare galbenă care au fost indisponibilizate. În continuare, poliţiştii au verificat documentele conducătorului si cele ale autovehiculului, ocazie cu care s-a constatat că certificatul de înmatriculare prezenta urme de contrafacere iar inspecția tehnică periodică era expirată.

Pentru neregulile constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.175 lei, fiindu-i totodată reținut certificatul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare. În cauză a fost întocmit şi un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de uz de fals.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani