Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Poliţiştii i-au stricat businessul unui sucevean. A crezut că scapă basma curată, dar...GHINION

Poliţiştii i-au stricat businessul unui sucevean. A crezut că scapă basma curată, dar...GHINION

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, luni 19 martie, au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Suceava, bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta, la data de 15.03.2018, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii Tudora, nu a oprit la semnalele regulamentare de oprire ale poliţiştilor, continuându-şi deplasarea spre judeţul Suceava.

Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, bărbatul abandonând autoturismul după aproximativ 7 km.

Cu ocazia controlului autovehiculului, au fost identificate 10.000 de pachete de ţigări de provenienţă duty free, pentru care bărbatul nu deţinea documente legale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de aproximativ 117.000 de lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani