Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Polițist din Botoșani care ancheta un furt, atacat cu furca. Agresorul și-a primit pedeapsa

Polițist din Botoșani care ancheta un furt, atacat cu furca. Agresorul și-a primit pedeapsa

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un bărbat din judeţul Botoşani care a sărit cu furca la doi poliţişti care veniseră la el să ancheze furtul unui telefon mobil a fost condamnat, vineri, la şase luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de trei ani.

Ionuţ Enache, din satul Vlădeni, comuna Frumuşica, s-a dus, la începutul lunii septembrie la un bar din sat. La plecare i-a furat telefonul gestionarei şi a plecat acasă.

Femeia şi-a sunat soţul, iar acesta s-a dus la Enache acasă să îi ceară telefonul. Bărbatul nu a recunoscut că l-a furat, însă când a fost pus să scoată tot ce are din buzunare, a scos husa telefonului. Cum a tot negat furtul, soţul păgubitului a chemat poliţia. Un agent a sosit la faţa locului, însă bărbatul a început să devină recalcitrant luând o furcă şi ameninţând poliţistul.

Omul legii a folosit sprayul lacrimogen din dotare, însă agresorul nu s-a calmat. A chemat întâriri, iar împreună cu şeful de post din comună a reuşit să îl imobilizeze. Ionuţ Enache a fost condamnat definitiv vineri de magistraţii Curţii de Apel Suceava. Sursa: botosaninews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani