Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Pieton accidentat de un șofer beat care avea permisul anulat pentru aceeași infracțiune

Pieton accidentat de un șofer beat care avea permisul anulat pentru aceeași infracțiune

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În timp ce conducea un autoturism pe strada Octav Băncilă din oraşul Flămânzi, marti 5 august în jurul orei 20:20, un bărbat de 40 ani, din localitate a surprins şi accidentat uşor un pieton (respectiv un bărbat de 44 ani, din satul Poiana, orașul Flămânzi), care se deplasa pe marginea din partea stângă a drumului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere anulat ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice), din data de 24.12.2013.

Pietonul implicat în accident a fost testat de asemenea cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani