Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Peste jumătate de kilogram de bijuterii din argint, confiscate de poliţişti de frontieră - FOTO

Peste jumătate de kilogram de bijuterii din argint, confiscate de poliţişti de frontieră - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţişti de frontieră din cadrul P.T.F. Sculeni  împreună cu inspectorii vamali au descoperit  0,610 kg de bijuterii, pentru care o femeie din R. Moldova nu a putut prezenta documentele legale.

În data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 03.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Galina A., în vârstă de 47 de ani, din Republica Moldova, pasageră într-un microbuz marca Volkswagen.

În baza analizei de risc şi a informaţiilor deţinute de poliţiştii de frontieră s-a solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra persoanelor şi bagajelor aflate în microbuz.
Cu ocazia controlului specific, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, în buzunarele hainei Galinei A., 155 bijuterii din metal alb (presupus a fi argint),  în greutate totală de 0,610 kg pentru care femeia nu a putut prezenta documente legale.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii bijuteriilor în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a persoanei în cauză, pentru nedeclararea bunurilor, cu amendă în valoare de 8.000 de lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani