Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Peste 600 de pachete de țigări de contrabandă descoperite de polițiști într-un autoturism

Peste 600 de pachete de țigări de contrabandă descoperite de polițiști într-un autoturism

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Serviciului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit joi, 30 mai 2019, pentru control pe raza localităţii Victoria un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, care circula pe direcţia Truşeşti - Botoşani.

Cu ocazia controlului, în interiorul autoturismului au fost depistate peste 600 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova şi duty free, pentru care nu deţinea documente justificative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, bunurile respective fiind indisponibilizate de poliţişti în vederea confiscării speciale.

Totodată, poliţiştii au dispus şi indisponibilizarea autoturismului respectiv, în vederea continuării cercetărilor, conform prevederilor Codului de Procedură Penală.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani