Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Peripeții la 18 ani! Tânăr prins băut și fără permis la volanul unei mașini fără asigurare

Peripeții la 18 ani! Tânăr prins băut și fără permis la volanul unei mașini fără asigurare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 4 Dorohoi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat duminică, 27 ianuarie 2019, pe raza comunei G. Enescu un autovehicul condus de un tânăr de 18 ani din comuna Vorniceni.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu îi aparţine, fiindu-i încredinţat de un tânăr de 20 de ani din aceeaşi localitate. Totodată s-a constatat faptul că poliţa de asigurare a vehiculului este expirată. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior el fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis. De asemenea, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, certificatul de înmatriculare şi plăcuţele fiind ridicate de poliţişti.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani