Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Percheziții la Camera de Comerț și la un cunoscut avocat

Percheziții la Camera de Comerț și la un cunoscut avocat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, pun în aplicare vineri trei mandate de percheziţie în Capitală şi în judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile se desfăşoară la domiciliul avocatului Nasty Marian Vlădoiu, preşedintele Uniunii Camerelor de Comerţ Bilaterale din România, şi la biroul acestuia de la Camera de Comerţ şi Industrie a României.

„Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că o persoană, în perioada 2011 - 2014, a omis, în parte, evidenţierea în actele contabile a veniturilor realizate din exercitarea activităţii de avocat şi, totodată, a declarat organelor fiscale realizarea unor venituri mult mai mici decât în realitate", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Persoana vizată urmează să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. „Prejudiciul adus bugetului de stat este estimat, până în prezent, la suma de 144.000 de lei", se arată în comunicat.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani