Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Percheziţii domiciliare în județ pentru destructurarea unei reţele de contrabandă cu ţigări

Percheziţii domiciliare în județ pentru destructurarea unei reţele de contrabandă cu ţigări

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În urma unor activităţi informativ-operative, care s-au derulat pe parcursul mai multor luni, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani – ITPF Iaşi sub coordonarea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Botoşani, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, au documentat activitatea unei grupări infracţionale, specializată în contrabanda cu ţigări, ce acţiona pe raza judeţului Botoşani.

În data de 19.06.2015, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Botoşani, lucrători SCCO Botoşani, jandarmi şi lucrători ANAF, sub coordonarea procurorului DIICOT, efectueaza 23 de percheziţii domiciliare la persoane suspecte că fac parte din gruparea infracţională. Astfel, 14 percheziţii au loc pe raza judeţului Botoşani, 6 pe raza judeţului Suceava, 2 pe raza judeţului Iaşi şi 1 la Bucureşti.

În cauză se continuă cercetările de către procurorul DIICOT împreună cu politistii de frontiera din cadrul STPF Botoşani.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani