Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Patru minori cercetaţi după ce au furat 12.000 de lei de la o bătrână

Patru minori cercetaţi după ce au furat 12.000 de lei de la o bătrână

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Duminică, 1 iulie, în jurul orei 08:30, Secţia Poliţie Rurală Hlipiceni a fost sesizată prin apel de urgenţă 112, de către M. D. din satul Dracșani, comuna Sulița, cu privire la faptul că în noaptea de 30.06/01.07.2012, persoane necunoscute au pătruns în locuința rudei sale – M. A. de 83 ani, din aceeași localitate – şi au sustras o sumă de bani.

În urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca părtea vătămata deținea în locuinţă suma de aproximativ 12.000 lei, pe care o pastra în mai multe recipiente din material plastic, iar la data de 30.06.2012, când a verificat existența acestor bani, a constatat că i-a fost furată întreaga sumă, fapt care a determinat-o să-şi anunțe rudele.

În urma cercetărilor efectuate, au fost identificaţi minorii P. VIOREL de 14 ani, P. I. de 11 ani, C. R. de 11 ani, toți trei din localitatea Dracșani, comuna Sulița și C. GABRIEL de 14 ani, din municipiul Botoșani, care, în perioada mai -  iunie 2012, au pătruns în mod repetat în locuința părții vătămate şi au sustras sume de bani cuprinse între 50 – 1.000 lei, din recipientele din material plastic, astfel încât victima să nu sesizeze furtul. Minorii pătrundeau în locuinţă pe căile de acces (uşi şi ferestre) lăsate neasigurate de partea vătămată.

Din banii sustrași, minorii au efectuat diverse cumpărături, reușindu-se doar recuperarea sumei de 580 lei. În cauză continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor săvârşirii faptei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani