Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Pagubă de miliarde la un magazin de electronice din Iași. Au avut un plan ca în filmele de la Hollywood

Pagubă de miliarde la un magazin de electronice din Iași. Au avut un plan ca în filmele de la Hollywood

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În unul dintre cele mai mari magazine de electronice din Iaşi a avut loc un jaf ca în filmele de la Hollywood. Hoţii au acţionat ca la carte, au tăiat o bucată de tablă de pe acoperiş şi au intrat în magazin pe o frânghie. Au furat laptopuri şi telefoane în valoare de câteva sute mii de lei şi au dispărut fără urmă.

Jaful a fost foarte bine pus la cale. Hoţii au intrat în complex, fără să fie simţiţi de senzori. Au urcat apoi pe scara de incendiu până pe acoperiş, unde au tăiat o coală de aluminiu din plafon şi au coborât pe o frânghie până în interiorul magazinului. Hoţii au ales cele mai scumpe produse, le-au legat de sfoară şi le-au urcat apoi pe acoperiş, de unde le-au cărat până la maşină.

Aproximativ 80 de laptop-uri, dar şi 60 de smartphone-uri au fost furate din magazin.

Anchetatorii au acum două variante. Fie este vorba de foşti angajaţi ai magazinului care au ştiut cum să intre în complex şi să ocolească camerele de supraveghere, pentru că acestea nu au surprins decât două siluete în întuneric, fie este vorba de actualii angajaţi ai magazinului care au dat pontul unor hoţi. De asemenea, sunt vizaţi de anchetatori şi agenţii de pază. Prejudiciul se ridică la aproape o jumătate de milion de lei. Sursa: romaniatv.net

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani