Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Nouă condamnare pentru Adina Prisăcariu, „spaima șoselelor din Suceava”

Nouă condamnare pentru Adina Prisăcariu, „spaima șoselelor din Suceava”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Nouă condamnare pentru Adina Prisăcariu, „spaima șoselelor din Suceava”. Tânăra din Grănicești, care și-a pierdut soțul din Dorohoi, într-un accident provocat chiar de ea, a fost condamnată de Judecătoria Suceava la doi ani de închisoare pentru conducere fără permis. Totodată, instanța i-a interzis Adinei Prisăcariu să mai conducă o mașină timp de doi ani și șase luni.

Pedeapsa a fost contopită cu o alta în care Adina Prisăcariu a fost condamnată la trei ani și șase luni de închisoare pentru constituire de grup infracţional organizat. În total, tânăra supranumită „spaima șoselelor”, are de executat cinci ani şi două luni de detenţie. Sentința pronunțată joi de magistrații Judecătoriei Suceava nu este definitivă, scrie suceavanews.ro.

Adina Prisăcariu a fost prinsă în Marea Britanie, după ce a fost dată în urmărire internațională prin Interpol. Tânăra din Suceava a fost arestată 30 de zile, însă, după eliberare, autoritățile britanice au refuzat să o extrădeze din cauza condițiilor precare din închisorile din România.

Potrivit sursei citate, Adina mai are un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Adina Prisăcariu a ajuns să fie supranumită „spaima șoselelor din Suceava”, deoarece are numeroase dosare penale. Tânăra este cercetată inclusiv pentru ucidere din culpă în urma unui accident în care soțul ei a murit.

Incidentul înfiorător a avut loc pe 1 august 2014, în localitatea Dumbrăveni din Suceava. Atunci, Adina Prisăcariu a rămas fără permis de conducere, însă a continuat să conducă.

Un an mai târziu a fost prinsă de două ori în timp ce conducea cu permisul suspendat și tot în 2015 a provocat un alt accident în urma căruia doi tineri au fost răniți.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani