Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Minori bănuiţi de comiterea unor furturi, identificaţi de poliţiştii botoşăneni

Minori bănuiţi de comiterea unor furturi, identificaţi de poliţiştii botoşăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Botoşani au efectuat ieri, 16 decembrie 2015, două percheziţii domiciliare la locuinţele numiţilor F.C.M. şi I.C.R., ambii în vârstă de 14 ani, bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de furt calificat.

În fapt, s-a reţinut că, în perioada 16.11 – 11.12 2015, suspecţii cauzat persoanelor vătămate un prejudiciu în valoare de cca. 630 lei.

În urma activităţilor desfasurate, poliţiştii au identificat la locuinţa numitului F.C.M. mai multe bunuri despre care s-a stabilit că provin din comiterea faptelor reclamate.

Ca urmare a extinderii cercetărilor în prezenta cauză, s-a stabilit că cei doi minori sunt autorii a încă 2 infracţiuni de tentativă de furt calificat, comise în noaptea de 16/17.11.2015.

Tot ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a dispus continuarea urmăririi penale faţă de numiţii .C.M. şi I.C.R. pentru faptele menţionate, urmând ca aceştia să fie expertizaţi neuro-psihiatric în vederea stabilirii discernământului şi, în funcţie de rezultat, urmează a fi dispuse măsuri procedurale.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani