Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Minor din Botoșani implicat în producerea unui accident rutier

Minor din Botoșani implicat în producerea unui accident rutier

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată joi 4 iunie 2015, în jurul orei 19.30,  cu privire la părăsirea locului faptei de către un conducător auto implicat în producerea unui accident rutier, soldat cu avarii.

În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost identificat în persoana lui P.E. de 17 ani, din municipiul Botoşani.

Minorul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
    
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani