Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Microbuz căutat de autoritățile din Italia, depistat de Poliţiştii de frontieră - FOTO

Microbuz căutat de autoritățile din Italia, depistat de Poliţiştii de frontieră - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi reţinut pentru continuarea cercetărilor un microbuz căutat de autoritățile italiene pentru confiscare.

În data de 27 martie a.c., în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/ I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, cetățeanul din R. Moldova Andrei I., în vârstă de 30 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă tip platformă pe care transporta un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că microbuzul transportat pe platformă figurează în bazele de date ca fiind bun căutat de autorităţile din Italia, acesta fiind declarat furat din data 14.03.2013.

Cu privire la aspectele constatate, Andrei I. a declarat că a preluat platforma pe care se afla microbuzul din stația Petrom aflată în proximitatea P.T.F. Albița, la rugămintea unei cunoștințe de a transporta vehiculul în Chișinău. Acesta a mai adăugat că nu are cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de 23.000 lei, a fost reţinut la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui în vederea continuării cercetărilor.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani