Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mercedes Vito neînmatriculat, descoperit la Dersca

Mercedes Vito neînmatriculat, descoperit la Dersca

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un eveniment în care a fost descoperit un autovehicul marca Mercedes ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare, despre care există suspiciunea că au fost atribuite unui altui mijloc de transport.

În data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 22.15, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi - I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în localitatea de frontieră Dersca, județul Botoșani, un autovehicul marca Mercedes Vito, care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare româneşti, condus de cetățeanul cu dublă cetăţenie româno-ucraineană Ilie B., în vârstă de 24 de ani.

Tânărul a prezentat la controlul de frontieră documentele mijlocului de transport, inclusiv poliţa de asigurare şi verificarea ITP, care erau expirate din luna iunie 2018. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul nu avea poansonată seria pe caroserie şi există suspiciunea că numerele şi certificatul de înmatriculare au fost atribuite unui altui mijloc de transport.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autovehiculul plătind suma de 1.800 de euro şi nu are cunoştinţă despre neregulile constatate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani